Nieuws

  • Sistrans Logistics heeft vanaf 12-11-2012 een web-ordening systeem op de website ge├»ntegreerd voor haar klanten. Hiermee kunnen klanten snel en gemakkelijk orders inzien, vrachtbrieven uitprinten, facturen inzien etc. Wilt u als klant ook toegang tot ons web-ordening systeem, stuur een mail naar info@sistrans.nl
  • Sistrans Logistics heeft een Facebook pagina geopend en post daar regelmatig nieuws berichten. “like us” en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze nieuwe berichten.
    www.facebook.com/pages/Sistrans-Logistics/213579175400341?ref=tn_tnmn
  • Sistrans Logistics heeft vanaf week 16 – 2012 de mogelijkheid ADR Transporten uit te voeren, stukgoed klasse 2 t/m 6, 8 & 9. Alle auto’s zijn standaard uitgerust Met ADR uitrusting en 5 Chauffeurs zijn opgeleid. We gaan hiermee weer een stapje verder in de veelzijdige dienstverlening die wij aan onze klanten bieden. Ook Internationaal zijn wij op de hoogte van de uitgebreide ADR regels. Zo hebben wij zwaailampen op de auto’s voor de Oostenrijkse tunnels en weten we welke routes toegangkelijk voor ons zijn en welke niet.